Filmpjes kijken op nieuwe website AB

De fractie van Aalsmeerse Belangen laat in een persbericht weten de balans van 2016 te hebben opgemaakt en het jaar te eindigen met een positief resultaat. Volgens de partij is er in het afgelopen jaar veel energie gestoken in de politieke besluitvorming en het verzamelen van alle benodigde informatie daarvoor. Ook laat AB weten dat de partij de website heeft vernieuwd en dat de nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op Boerenvreugd.

De positieve ontwikkelingen in de gemeente waar Aalsmeerse Belangen voor staat en trots op is, deelt ze graag met alle inwoners. Omdat de coalitieperiode tot 2018 duurt, zullen er met enige regelmaat filmpjes bij komen. Op facebook en twitter wordt de plaatsing van de filmpjes aangekondigd. De compleet vernieuwde website zal verder regelmatig gevuld worden met nieuwsberichten over activiteiten van de fractie en proberen helder uitleggen waarom besluiten genomen zijn.

Zevende lustrum
In 2017 zit Aalsmeerse Belangen 35 jaar in de gemeenteraad als, zoals ze dat zelf noemt: 'een autonome, lokale en zeer betrokken partij'. Een eerste bijeenkomst om de partij te ontmoeten en te feliciteren met dit zevende lustrum is op zaterdag 7 januari. Vanaf 16.00 uur bent u welkom op kinderboerderij Boerenvreugd. Tussen de ezels, kippen, geiten en schapen moeten de AB’ers te vinden zijn om met de inwoners van Aalsmeer te kunnen toosten op het nieuwe jaar.

Kijk op www.aalsmeersebelangen.nl hoe de nieuwe website eruit ziet.

Eén reactie

  1. AB: staat voor Aalsmeerse Belangen:
    Gefeliciteerd met het zevende lustrum!!
    Heel veel succes in de Aalsmeerse Politiek!!
    GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin