D66-toppers over noodzaak ‘duurzame groei’

'Duurzame groei voor een welvarende toekomst.' Dat is de titel van een discussiemiddag zaterdag van de lokale D66-afdeling. Ze haalt twee vooraanstaande provinciale D66'ers naar Aalsmeer om met belangstellenden in gesprek te gaan over 'nieuwe' groei.

Dat zijn gedeputeerde Joke Geldhof en statenlid Ilse Zaal. Ze zijn respectievelijk nummer een en twee op de kandidatenlijst van D66 voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in maart. Duurzame groei is “nu de belangrijkste opgave voor Nederland”, aldus een persbericht van de partijafdeling.

De D66-bijeenkomst, van 15.00 tot 17.00 uur, vindt plaats in café-restaurant In de Zotte Wilg op Uiterweg 27a. Iedereen is welkom, ook niet-D66-leden.

Foto's: D66'ers Joke Geldhof (boven) en Ilse Zaal

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

  1. Ben ik de enige die worstelt met de betekenis van het woord ‘duurzaamheid’? Tegenwoordig doet Jan Peter Balkenende ook in duurzaamheid. Desgevraagd gaf hij op tv onlangs uitleg over dit begrip. Hij gaf een voorbeeld: als we allemaal een elektrisch aangedreven auto gaan rijden, zijn we heel duurzaam bezig. Een paar dagen later zag ik een reportage over een gigantisch grote steenkoolgestookte, opwekker van elektriciteit in de buurt van het Noordzeekanaal. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat wij ‘voortduurzaam’ in de maling worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel