College van vier partijen: ook Kuin en Kikkert wethouder

Willem Kikkert
Door: redactie. De onderhandelaars van Absoluut Aalsmeer, CDA, VVD en D66 zijn gisteravond overeengekomen dat zij elk een wethouder voor het nieuwe college van burgemeester en wethouders leveren. Dit zijn Dick Kuin namens Absoluut Aalsmeer, Bart Kabout namens het CDA, Robert van Rijn namens de VVD en Willem Kikkert namens D66. Kabout en Van Rijn waren ook in de voorgaande raadsperiode al wethouder en kunnen hun taak dus voortzetten.
Dick Kuin

In de raadsvergadering van 30 juni 2022 wordt allereerst het raadsprogramma besproken waaraan alle fracties van de gemeenteraad hebben meegeschreven. Direct na het vaststellen van het raadsprogramma zullen de kandidaat-wethouders worden benoemd door de gemeenteraad.

Foto’s archief AV/Arjen Vos

6 reacties

 1. Gefeliciteerd met het nieuwe College. Maar waar blijven de vrouwen? Werk aam de winkel voor alle Aalsmeerse politieke partijen om te zorgen dat we over 4 jaar een College kunnen benoemen wat in de richting komt van een evenredige vertegwoordiging!

 2. Eindelijk , maar ik ben wel verheugd over een college dat breed vertegenwoordigd is in de gemeenteraad van Aalsmeer . Deze 4 heren zitten al lange tijd in de gemeenteraad en hebben dus veel ervaring . Zij kennen de problemen van Aalsmeer en ik verwacht dan ook een adequaat en effectief beleid , dat in grote mate gesteund wordt door de Aalsmeerse bevolking..

 3. Wat blijkt, Aalsmeer heeft diversiteit nog niet ontdekt. In Aalsmeer leven meer vrouwen dan mannen, toch geen enkele vrouw in het dagelijks bestuur. 5 blanke mannen. De sigarenclub. Er is nog een weg te gaan.
  Taak voor dit college om als de sodemieter een plan op te stellen hoe dit bij de volgende formatieronde dwingend anders wordt. Er moet toch wel minimaal een vrouw te vinden zijn die de uitdaging aandurft.

  Diversiteit in bestuur/leiding geeft betere prestaties. Hierbij zouden overheden minimaal het goede voorbeeld moeten geven.

 4. Gefeliciteerd Aalsmeer !
  Ik wens de vier komende wethouders heel veel succes en politieke wijsheid toe.
  Persoonlijk denk ik, dat de mix van politieke en bestuurlijke ervaring, voor ons als inwoners van gemeente Aalsmeer een goede zaak is.
  Met aan het roer onze vertrouwde burgemeester, kan er een behouden en veilige koers worden gevaren de komende vier jaar in samenwerking met de oppositie.

 5. En vanavond alle 4 te gast bij Radio Aalsmeer Politiek van 19.00 tot 20.00 uur.
  Radio Aalsmeer is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en de website http://www.radioaalsmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin