CDA-verkiezingsdebat over Schiphol

De afdeling Aalsmeer-Kudelstaart van het CDA houdt woensdag een verkiezingsdebat over Schiphol. Motto is Schiphol okay, meer overlast: nee. Dat is ook een van de speerpunten die het CDA hanteert bij de verkiezingen voor de provinciale staten op 18 maart. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Dorpshuis Kudelstaart. Iedere geïnteresseerde is welkom.

Het CDA laat woensdagavond twee kanten van Schiphol zien. “De overlast mag niet méér worden,” stelt het in een persbericht. Aan de andere kant maakt het nieuwe LIB (Luchthaven Indelings Besluit) van het kabinet “te veel ontwikkelingen onmogelijk”. De christendemocratische partijafdeling hekelt met name het “economische slot”.

Drie sprekers
Aan het woord in het Schiphol-debat komen Joost Wagemakers van de Stichting Leefomgeving Schiphol, Klaas Bijlsma, die het buitengebied van de Aalsmeerbaan vertegenwoordigt in de nieuwe Omgevingsraad Schiphol, en CDA-wethouder Tom Verlaan van Schiphol-aangelegenheden. De tot vandaag aangekondigde “verrassingsspreker” moet verstek laten gaan.

Het debat, ook met het publiek, wordt geleid door CDA-wethouder Ad Verburg. De afsluiting is om 22 uur met een woordje van afdelingsvoorzitter Hermen de Graaf. De Kudelstaarter staat zesde op de Noord-Hollandse lijst.

 

Eén reactie

  1. Drie vragen: – Zit het CDA dan niet meer in het college van B&W van Aalsmeer!? – Indien toch (nog), wat is dan de invloed van het CDA geweest op de geluids- en fijnstof-overlast door Schiphol!? – Indien géén invloed, waarom zou het CDA zich nu dan druk maken? Eén antwoord: – Oh ja, verkiezingen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin