Bram Landzaat: politiek is net voetbal

Bram Landzaat schrijft in een ingezonden brief over overgave en passie, onverklaarbaar scoreverloop, plezier, tempowisselingen, respect en waardering, samenspel, eerlijke leiding, humor, ruw spel soms of een blessure, spelbeleving, inzet en uitdaging. Het gaat over voetbal, maar de auteur doelt op iets anders, de politiek. Lees zijn brief in Lezerspost.

5 reacties

  1. Mijn ambities liggen wat bescheidener dan jouw voorstel doet vermoeden. Er is nog heel veel werk ‘achter de schermen’ ook te doen.

  2. Gerard, ik ken Geeske en haar kwaliteiten helemaal niet en heb daar dus ook geen mening over. Mijn reactie moet je zien als een kwinkslag richting Bram Landzaat. Net als Bram Landzaat en Dick Piet heb ik een mening over wie een eventueel herstelproces zou moeten leiden en dat is mijns inziens niet de zoveelste externe. Primair is de burgemeester verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de vergadering. Heb ik met mijn voorstel jou niet te kort gedaan?

  3. Beste John, ik vind dat je Geeske veel te kort doet. Leer haar maar eens kennen in een persoonlijk gesprek. Dan praat je anders.

  4. Nico als mentor van Geeske en Gerard ‘for president’ dan maar?
    Lees nog maar eens terug wat Dick Piet onlangs hierover schreef: deze klus moet door de burgemeester zelf worden geklaard! Zo is het en niet anders!

  5. Beste Bram, gedichten schrijven is toch heel iets anders, dat kan je als de beste! Maar… om in jouw voetbaltermen te blijven, nu al Geeske Wildeman naar de bank halen is ongepast. Akkoord als Nico als eerste wordt opgeroepen, maar Geeske is kundig en oprecht genoeg om de klus zelf te klaren in het veld. Nu nog de spelers, en nummer 5, denk aan je buitenspel staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel