Uiterweg afgesloten vanwege brand in woonhuis

Door: redactie. Halverwege de Uiterweg is vanmorgen omstreeks half tien brand uitgebroken in een zolder van een woning. De brandweer, die uitgaat van een zogenaamde ‘middelbrand’, is met een meerdere voertuigen ter plaatse en druk doende met blussen. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.

De brandweer heeft veel werkruimte nodig waardoor de Uiterweg volledig is afgesloten voor het verkeer. Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s Laurens Niezen Fotografie

 

 

 

 

2 reacties

  1. Wat ongelofelijk vervelend dat dit jullie is overkomen. Gelukkig staat het huis er nog en zal ook veel nog gered zijn. De impact zal er niet minder om geweest zijn en hoe bewonderenswaardig is het dat je jouw reactie hebt gegeven. Ik wens jullie veel sterkte!

  2. Vanmorgen brand boven in ons huis. Direct 112 gebeld. Voor afronding melding was de eerste brandweerwagen ter plaatse. Inschatting brandweer: kans op snelle uitbreiding. Binnen de kortste keren versterking. Inmiddels ook politie aanwezig. Tenslotte voor alle zekerheid ook nog een ambulance. Naast blussen van de brand en regelen verkeer: rust brengen. Nooit eerder bewust een zo perfecte op elkaar afgestemde samenwerking meegemaakt. Ons huis staat er nog, maar het zal wel even duren voordat we er weer in kunnen wonen. Ja, er is overlast geweest, een enkeling aarzelde niet ongenoegen daarover kenbaar te maken. Voor diegenen hoop ik dat zij niet in een zelfde situatie geraken. Alle anderen dank voor hun begrip. Maar bovenal dank aan de mensen van brandweer, politie en ambulance die met elkaar erger hebben weten te voorkomen en door hun professionele optreden rust brachten in een naar het zich in eerste instantie liet aanzien toch wel angstige situatie. Inmiddels is vervangende woonruimte geregeld. Ook dank aan degenen die zich daarvoor hebben ingezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin