Straatrover reed op gestolen scooter

De straatrover die gisteren in de Ophelialaan een 67-jarige vrouw van haar tas beroofde en er op een scooter vandoor ging, bleek de tweewieler eerder deze maand gestolen te hebben. Op dinsdag 9 februari werd er door de eigenaar aangifte van diefstal gedaan. Deze had de scooter in de Zijdstraat geparkeerd.

Ondertussen is er ook meer duidelijk over de aard van de brutale roof. Rond kwart over twee wilde de vrouw haar winkelwagentje terugzetten, waarna de knaap toesloeg. Hij griste de tas uit het karretje en ging er op de scooter vandoor richting Wissel. Een 19-jarige ondernemer uit dezelfde straat die het zag gebeuren, bedacht zich geen moment, stapte in de auto en zette de achtervolging in. Op de Wissel wist hij de rover klem te rijden. Hij greep de dief in zijn kladden, zette hem in zijn auto en reed hem terug naar de supermarkt waar een aantal omstanders ervoor zorgden dat de man bleef zitten waar hij zat tot de politie arriveerde.

De rover bleek een 17-jarige Aalsmeerder. Hij is in verzekering gesteld en aan een verhoor onderworpen. De knaap zit nog vast.

4 reacties

  1. Haha blijfd leuk indd er word niet verteld dat deze jongen aangereden is en mishandeld door deze man tuurlijk deze jongen verdiend zijn straf maar hier in tegen de automobilist ook! !

  2. Grappig word niet vermeld dat dat jong is aangereden ze moeten eens hele verhaal goed opschrijfen want heb gezien dat die is aangereden

  3. Aanpakken, dat jong. Zowel door politie/justitie als door ouders. Maar zal wel 10 uur taakstraf en een week geen zakgeld worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel