Slachtoffer bootongeluk overleden

(Foto: Laurens Niezen Fotografie)

Door: redactie. De 20-jarige man die gistermiddag in de Westeinder bij Kudelstaart werd overvaren is gisteravond aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie vandaag in een persbericht.

Het slachtoffer is afkomstig uit De Lier.

Slachtofferhulp
Op het moment van het ongeval waren veel mensen in de omgeving van de Grote Poel aanwezig. Wie er ooggetuige van was kan bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt, is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact.

 

5 reacties

 1. Verschrikkelijk, voor alle betrokkenen. Wat ik begreep is dat het geen surfer was maar iemand die aan het wakeboarden was. Soort waterskiën met 1 brede ski. Die is los geraakt van zijn touw (in ’t watergevallen) en de boot die erachter voer heeft deze niet gezien in het water. Op de skibaan waar dit gebeurde mag je hard varen.
  Mevr of de heer G. Smit

  Het is verschrikkelijk en laten we hopen dat zoiets nooit meer gebeurt.
  Misschien meteen een aanleiding om een goed gesprek te hebben voor de ouders waarvan hun kinderen een leuk spelebootje hebben als losgeslagen wilden door de slootjes op de Westeinderplassen varen. De meesten kennen totaal de regels niet die op het water zijn. Wie waar voorrang heeft en waar ze op moeten letten! Want ook in kleine slootjes zwemmen kinderen!
  Dus heeft uw zoon of dochter een leuk bootje? Vaar eens mee en leg uit hoe de regels op het water zijn.

 2. Surfer over het hoofd zien roept bij mij vraagtekens op. Bij een zwemmer ( meestal met oranje drijver) ZOU ik het mij nog kunnen voorstellen.
  MAAR een surfer??? Waar zat de bestuurder. ( want kapitein mag je hem/haar/x niet noemen.) En wat was dan de snelheid van die boot? Denk wel iets meer dan toegestane snelheid.
  ZEER ZÉÉR TRIEST voor nabestaanden , TRIEST voor mede-opvarenden en ZEER BEROERD voor de bestuurder/ veroorzaker.

  G.Smith

 3. Verschrikkelijk nieuws voor de nabestaanden van slachtoffer maar ook voor bestuurder boot.
  Lijkt mij een noodlottig ongeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin