Politie zoekt getuigen brandstichting eiland

Gisterenmiddag rond 16.00 uur is er brand geweest op een van de eilandjes langs de Kleine Poel. Het gaat om een eiland liggend als tweede links van de ‘Kleine Brug’ aan de kant van de Kleine Poel.

De politie werd gealarmeerd toen er zwarte rook zichtbaar was en de brandweer werd opgeroepen. Maar toen was het al te laat. Een prieel en houten tuinmeubelen zijn verwoest.

Extreem
“Hier is sprake van brandstichting,” aldus de eigenaar. “We hopen echt dat de onverlaten gepakt worden. Je moet gewoon van andermans eigendom afblijven. We hebben meer te maken gehad met vernielingen, maar dit is toch wel erg extreem.”

De politie roept getuigen van de brandstichting op zich te melden. Heeft u iets gezien, zoals het aanmeren van een boot rond dat tijdstip? Meld het telefonisch bij het bureau in Aalsmeer op nummer 0900-8844.

3 reacties

  1. Wat een trieste bedoening! Je moet tegenwoordig alles maar hufterproof maken. Ik hoop dat de dader(s) worden gepakt! Ons eiland wordt ook regelmatig “bezocht”. Op zichzelf is dat nog niet eens erg als men het achterlaat zoals het is aangetroffen. Met respect dus. Nu worden er honden uitgelaten, fikkies gestookt, rotzooi neergegooid en vernield. Respectloos dus.

  2. Kan degene die ongevraagd alle fruitbomen (linksboven op foto) heeft gesnoeid zich ook bij de eigenaar melden.

  3. Wat erg! Men denkt dat de eilanden gewoon publiek bezit zijn. En omdat er vooral doordeweeks weinig mensen zijn maakt men er ongevraagd gebruik van. Laat de dader(s) nu ook zo stoer zijn en contact zoeken met de eigenaar om de geleden schade te betalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel