Politie vraagt hulp bij vaststellen identiteit slachtoffers

De politie is op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het vaststellen van de identiteit van de slachtoffers van het ernstige ongeval gisteravond. Ook wordt gevraagd of er mensen zijn die de auto voor het ongeval hebben zien rijden.
 
Om 19:55 sloeg de zwarte Audi A6 met Pools kenteken over de kop nadat het met hoge snelheid vanuit richting Hoofddorp op Aalsmeer aankoerste. Volgens getuigen raakte de auto een slagboom, sloeg een aantal maal over de kop en landde ondersteboven op de brug. Een inzittende kwam om het leven, vier anderen raakten zwaar gewond. Naar een vijfde inzittende is lang gezocht. Het vermoeden bestond dat deze persoon uit het voertuig geslingerd was en zich in de Ringvaart bevond. Duikers werden ingezet maar troffen niets aan. Later bleek de persoon onder in het totaal verwrongen wrak te liggen. Deze kon levend uit het voertuig worden bevrijd.
 
Kritieke toestand
Volgens een verklaring van de politie overleed één van de inzittenden ter plaatste terwijl hulpverleners vochten voor de levens van nog vier andere inzittenden. De vier slachtoffers werden met ernstige verwondingen naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Twee van hen verkeren in kritieke toestand.
 
Getuigen gezocht
Voor het politieonderzoek is het onderzoeksteam op zoek naar mensen die kort voor de aanrijding de zwarte Audi hebben zien rijden. Mogelijk dat er mensen zijn die bijvoorbeeld beelden hebben gemaakt middels een dash-cam of mobiele telefoon. Er wordt ook rekening gehouden met opvallend of normafwijkend rijgedrag van de Audi. Mogelijk dat getuigen die hebben gezien en dit met de specialisten van het onderzoeksteam willen delen. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen via 0900-8844. 
 
Vaststellen identiteit
Van de bestuurder is de identiteit bekend. Het gaat om een 28-jarige man met een Poolse nationaliteit. Van de overledene en de andere drie slachtoffers nog niet. De politie vraagt of iemand weet wie de inzittenden zijn van deze Audi A6 of waar ze mogelijk verbleven. 

Foto's: Davey Baas, Rob Kool en BH (klik op de foto's om te vergroten)

5 reacties

  1. Zou ook graag willen vernemen hoe het is afgelopen met de slachtoffers ?
    En hoop dat ze het overleefd hebben.

  2. Hoe is het uiteindelijk afgelopen met de slachtoffers? Heeft de rest het ook overleeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin