Opnieuw steekpartij Willem-Alexanderstraat

UPDATE

Wederom was het raak in een woning aan de Willem Alexanderstraat. Maandagavond spoedden de hulpdiensten zich opnieuw naar de zogenaamde chaletwoningen in deze straat. Omstreeks kwart voor elf waren twee ambulances en een politiewagen ter plaatse.

Na aanvankelijke onduidelijkheid over wat er precies aan de hand was, bleek het om een steekpartij te gaan. Een persoon is met onbekende verwondingen, en onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. Of er aanhoudingen zijn verricht is tevens onbekend.

Weer raak
Het is niet voor het eerst dat er in dat gedeelte van de Willem-Alexanderstraat, tussen de Oranjestraat en de Hornweg, een steekpartij plaatsvond. Eerder dit jaar, op zaterdag 31 maart, vond daar namelijk eenzelfde incident plaats. Zij het in een andere woning. Een verband tussen beide steekpartijen is vooralsnog niet gelegd.
 
De politiewoordvoerder heeft vandaag laten weten dat de steekpartij aan de Willem Alexanderstraat van afgelopen maandagavond een poging tot zelfdoding betreft.
 
Foto Laurens Niezen
 
(advertentie)
 
 
 

Eén reactie

  1. Bij een “steekpartij” stel ik me voor dat er een groep mensen is die op elkaar aan het insteken is. Het blijft dan nog steeds een bizar woord. Wanneer het echter blijkt te gaan om een zelfdoding vind ik de omschrijving “steekpartij” al helemaal niet op ziijn plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel