Opnieuw jongeman vermist

Vorige week maandag deed hij nog aangifte op het politiebureau, de 22-jarige Jakub Bialek. Hij zou zijn beroofd van portemonnee en telefoons. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de Poolse ingezetene, die vaak in Aalsmeer is te vinden.

Eerder dit jaar was er ook al sprake van een vermissing van een jongeman. Het betrof toen, in januari, Frederik Boe Pallesen, inwoner van Aalsmeer. Ook van hem ontbrak ieder spoor, en tot op de dag van vandaag is niets bekend over hem.

Familie
Zoals gezegd is de Poolse Bialek frequent in Aalsmeer te vinden. Tijdens zijn bezoekjes alhier, onderhoudt hij regelmatig contact met zijn familie. Dit keer was dat echter niet het geval. Sinds 11 mei heeft de familie niets meer van hem vernomen. Dat was twee dagen voordat hij aangifte deed van diefstal van zijn eigendommen.
 
Oproep
De politie vraagt inwoners om tips en oplettendheid. Bialek is 22 jaar oud, is tussen de 1,71 en 1,75 meter lang, heeft kort donkerblond haar en blauw-groene ogen. De laatste keer dat Jakub werd gezien droeg hij een zwarte spijkerbroek en een zwart vest met de opdruk 'F4'  op de mouw, een blauwe pet van Ralph Lauren en een blauwe zonnebril.
 
De zorgen om Jakub zijn groot, daar hij afhankelijk is van bepaalde medicatie.
 
Heeft u informatie over Jakub Bialek en/of over zijn verblijfsplaats, neemt u dan vooral contact op met de politie via telefoonnummer 0800 – 6070. 
 
Tekst: Mariëlle Wegman; bron foto: Facebookpagina Politie Aalsmeer Uithoorn
 
(advertentie)

Eén reactie

  1. Vermissing is een serieuze en verdrietige zaak. Ik zie ook de overeenkomsten van de twee jonge mannen, zoals leeftijd en uiteraard de plaats (Aalsmeer), waar beiden woonden of verbleven. Maar Frederik Boe Pallesen is een jongen van Deense komaf en heeft niet de Poolse nationaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel