Opnieuw hennepplantage opgerold

Via de entree van Molenstaete wordt de hennepplantage afgevoerd

Door: Arjen Vos. Bij een duidelijk strak voorbereide en rap uitgevoerde politieactie vanmorgen aan het Molenpad werden drie mannen gearresteerd. Aanleiding was een hennepplantage in een van de appartementen boven supermarkt Deen.

Volgens een omwonende werden alle toegangsdeuren van Molenstaete door agenten geblokkeerd en voor de ingang van de parkeergarage zorgde een politieauto ervoor dat er geen doorkomen meer aan was. Vervolgens werd er een inval gedaan in de betreffende woning waarbij drie mannen werden aangehouden en een plantage van honderden hennepplanten werd aangetroffen. Deze is vrijwel direct na de inval ontmanteld. De politie doet geen mededelingen over hoe men op het spoor kwam maar roept mensen op bij het geringste vermoeden dat ergens een wietplantage gevestigd is, direct aan de bel te trekken.

Opmerkelijk aan deze zaak is wel dat grote hoeveelheden hennep kennelijk niet alleen maar op afgelegen oorden wordt gekweekt maar dat een appartement midden in een druk bewoond en bezocht winkelcentrum kennelijk ook een prima locatie is. Dit is overigens het tweede hennepgeval in een week tijd. Vorige week kreeg een onderverhuurde woning in de Linnaeuslaan om dezelfde reden bezoek van de politie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin