Lichaam vermiste zwemmer aangetroffen

(Foto Laurens Niezen Fotografie)

Door: Mariëlle Wegman. Het lichaam van de zwemmer die zondagmiddag omstreeks 17 uur nabij het Surfeiland plots zoek was geraakt, werd zondagavond levenloos aangetroffen en geborgen.

Na aanvankelijke berichten dat het zoeken naar de drenkeling zou zijn gestaakt, bleek dat alleen de brandweerduikers zich hadden teruggetrokken. De politie zocht echter verder, waarbij ook een sonarboot van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen werd ingezet. Omstanders konden later goed zien dat er twee markeringspaaltjes en een boei werden geplaatst ter hoogte van de plek waar mogelijk een lichaam was aangetroffen.

De inspanningen van politie en de opnieuw uitgerukte brandweerduikers bleken niet tevergeefs. Rond 20:30 uur werd het lichaam van de onfortuinlijke zwemmer uit het water gehaald.

Over de identiteit van de man is nog niets bekend. Naasten zullen logischerwijs als eerste worden geïnformeerd.

(Foto’s Laurens Niezen Fotografie)

3 reacties

  1. Straszne jedynie parę osób plus bardzo dobra holenderka, ktora późnej sama ledwo dopłynęła do brzegu coś próbowali zrobić reszta z telefonami, albo zajęta chu* wie czym

  2. Veel triester is dat niemand wat heeft gedaan. Mijn zoontje van 9 heeft heel duidelijk een half uur voordat er hulp ter plaatse kwam samen met vriendje iemand om hulp horen en zien roepen en meerdere keren onder water zien gaan. Dit heeft hij, ik was er helaas zelf niet bij, aan volwassen mensen gemeld. Ook langsvarende suppers schoten niet te hulp nav het geroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin