Kettingreactie na horecabezoek Uiterweg

Het bezoek aan een horecagelegenheid aan de Uiterweg liep voor een aantal bezoekers afgelopen zondagavond bepaald niet goed af.

Omstreeks half negen belandde een auto te water aan het begin van de Uiterweg. Aan de politie die snel ter plaatse was, vertelde een getuige dat de inzittenden zichzelf uit het voertuig hadden kunnen bevrijden. Dezelfde getuige wees een druipnatte vrouw aan als bestuurder van het voertuig.
 
Verzet
Toen de 43-jarige Uithoornse aan een alcoholcontrole werd onderworpen, bleek ze een score van 795 Ugl te hebben. Volgens de omrekentabel staat dat ongeveer gelijk aan zeven tot tien glazen alcohol. Haar 47-jarige echtgenoot verzette zich vervolgens tegen de aanhouding van zijn vrouw waarop ook hij werd aangehouden. Bij het doorzoeken van de tas van de vrouw vond de politie een ‘tacer’. Ook voor het verboden bezit van dit stroomstootwapen kreeg de vrouw een proces-verbaal.
 
Oplettend
Op nagenoeg hetzelfde ogenblik kwam er een melding binnen van het doorrijden na een aanrijding. Dit zou gebeurd zijn op het parkeerterrein van de nabij gelegen horecavoorziening aan de Uiterweg. De melder gaf voertuig en kenteken door en toevallig zagen oplettende politieagenten dit voertuig enkele tellen later stoppen bij het ongeval. De 50-jarige vrouwelijke bestuurder uit Aalsmeer werd eveneens aangehouden en ook zij mocht blazen. Met 750 Ugl overschreed ook zij de norm in ruime mate. De boete liep op toen gevraagd werd naar haar rijbewijs. Dit  bleek namelijk een ongeldig verklaard exemplaar te zijn.  

2 reacties

  1. Ze zouden eigenlijk de kosten voor de diverse brandweerwagens, politiewagens, ziekenwagen en noodhelikopter die allemaal zijn opgeroepen moeten verhalen op de veroorzakers van de problemen; dat werkt beter dan een boete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel