Hond bijt man

Vrijdagmorgen werd een 59-jarige Aalsmeerder gebeten door de hond van een 68-jarige plaatsgenoot. Het voorval vond plaats in de Hortensialaan aan de kant van de lage nummers. De tamelijk flinke hond van een niet nader genoemd ras, beet het slachtoffer in de rechteronderarm. De verwondingen die hij daarbij opliep waren dusdanig ernstig dat de man een operatie nodig had om de doorgebeten pees te herstellen. De dienst hondengeleiders van de politie doet onderzoek naar de zaak. De hond was aangelijnd. Getuigen van het incident worden gevraagd zich bij de politie te melden.

5 reacties

  1. Lijkt mij duidelijk hond aan de lijn en in hand gebeten. Nooit een hond aaien die je niet kent. En als je dat toch doet moet je ook niet zeuren!

  2. Beste heer Kok, ik ken de hond al jaren. Het is een heel lief beest, ja voelde zich wel in het nauw gedreven, was toch aan de lijn. De mensen moeten niet zo een mening geven als ze het niet weten wat er is gebeurd en niets hebben gezien.

  3. Beste heer Kok, jammer dat er meer kortzichtige mensen zijn zoals jij. Als een hond zomaar bijt dan is dat nooit goed te praten. Als u zich eerst zou verdiepen in hoe het zou komen dat een hond bijt… Voelde de hond zich in het nauw gedreven? De hond zat aan de lijn toch? Etc etc… Ik weet het niet, jij weet het niet, dus denk na voor je wat plaatst of laat het iets zinnig zijn. Er zijn al genoeg (achter de) PC-stakkers die maar wat in de ether gooien zonder dat ze nadenken… Als de hond vals is, kan en mag je pas oordelen; voor die tijd mondje dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin