Hersenschudding na val trampoline

Gisterenavond rond half acht moest de traumahelikopter richting Proosdijhal voor een 17-jarig meisje. Ze was tijdens een training van trampolinespringen naast de trampoline terecht gekomen en had verminderd bewustzijn.

Het meisje is overgebracht naar het VU-ziekenhuis en de familie is door de politie naar Amsterdam gebracht. Ze heeft er een zware hersenschudding aan over gehouden en vandaag krijgt ze een scan om te zien of verder alles in orde is.

3 reacties

  1. Bedankt. Gelukkig is het heel goed afgelopen, springen zit er even niet in maar hopelijk pakt ze het snel weer op.

  2. In veel takken van sport gebeuren er ongelukken en er moet voortdurend over veiligheid worden nagedacht. Dit om risico’s te beperken en niet uit te sluiten. Ook SV Omnia is zich daarvan bewust en zet zich daar zo goed mogelijk voor in. En ik begreep dat het met hierboven genoemde meisje beter gaat. Sterkte met het herstel.

  3. Behoorlijk vervelend helaas heeft m’n dochter ook al een gebroken ruggenwervel opgelopen daar en ze is erg bang om nu te springen. Hopelijk komt deze meid er zonder verdere kleerscheuren vanaf. Sterkte familie en meid zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel