Hennepplantage in Seringenstraat

Gisteren aan het eind van de middag heeft de politie een inval gedaan bij een woning in de Seringenstraat. De politie had aanleiding hiervoor; van verschillende kanten waren er meldingen binnengekomen dat er mogelijk een hennepplantage in de woning zou zijn aangelegd.

Na enige tijd observeren werd duidelijk dat er die middag vier personen het huis binnen waren gegaan. Nadat de politie aanbelde, probeerden twee vrouwen, 25 en 45 jaar oud, via de achterzijde het huis uit te vluchtten. Dat bleek uitzichtloos. Zij werden direct aangehouden.
 
Uit nader onderzoek bleken zich in de woning ook nog twee mannen van 19 en 21 jaar schuil te houden. De jongste van de twee stond ook nog gesignaleerd voor 59 dagen gevangenisstraf. De verdachten, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn alle vier ingesloten. Zij zijn in 2014 ook al eens gepakt met een hennepplantage.
 
In de woning werden op zowel de eerste als de tweede verdieping 900 planten aangetroffen. Ook vond de politie alle attributen die nodig zijn voor het kweken van hennep. Elektriciteit werd afgetapt uit de meterkast.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel