Grote beloning voor gouden tip

Door: Mariëlle Wegman. Op 12 januari waren de explosies bij Poolse supermarkten, waaronder die in de Aalsmeerse Ophelialaan, onderwerp van gesprek in het tv-programma Opsporing Verzocht. De uitzending was goed voor een dertiental tips, zo liet Politie Nederland woensdag weten via sociale media. Mogelijk leiden die naar de dader(s).

Met dé tip heb je overigens wel wat in handen, daar deze is verbonden aan een geldbedrag van maar liefst 50.000 euro. Het Openbaar Ministerie looft 25.000 euro uit, verzekeraars hebben het bedrag verdubbeld. Er is in deze zaak eind januari een 19-jarige verdachte aangehouden die korte tijd later weer op vrije voeten is gesteld.

Afgelopen zondag- en maandagavond is een Poolse supermarkt in Rotterdam beschoten. Op basis van kentekengegevens is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden.

Minder fortuinlijk
Dat de explosie aan de Ophelialaan een enorme impact heeft gehad, staat wel vast. Onlangs is de naastgelegen kapsalon weer geopend en in bedrijf. De winkel Hengelsport Aalsmeer is echter minder fortuinlijk. Ruim twee weken geleden spraken wij met de eigenaar, Ron Noorlander. U leest hier zijn verhaal.

Foto archief AV/Laurens Niezen Fotografie

Lees vorig bericht

Wethouder: ‘Ik begrijp zorgen over bomenkap’

Lees volgend bericht

D66 ook in Aalsmeer groot


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *