Fietser gewond op Stommeerkade

(Foto Inter Visual Studio)
Door: redactie. Donderdagochtend rond zes uur is op de Stommeerkade in Aalsmeer een fietser ernstig gewond geraakt. De fietser werd zwaar gewond aangetroffen aan de rand van de rijbaan. Vermoedelijk is een andere verkeersdeelnemer weggereden na het ongeval. De politie doet onderzoek.
Foto Inter Visual Studio

4 reacties

 1. Wat een afschuwelijk ongeval! Sterkte voor het slachtoffer en zijn familie. Op sommige plekken in Aalsmeer ben je als fietser je leven niet zeker. Ik roep de gemeente op om echt te kijken wat ze eraan kunnen doen om het veiliger te maken.
  Ik mijd bepaalde wegen (Oosteinderweg) maar de alternatieven (Hornweg) is qua kwaliteit van het fietspad niet veel beter, ook hier moet de gemeente aan de slag.

 2. Dit is mijn neef en is als een stuk vuil achter gelaten zwaar en ernstig gewond wil volgende maand zijn zilveren bruiloft Vieren ik hoop hij overleefd

 3. Belang voor ieders veiligheid

  Vorige week nog een Fixi gemaakt en opgestuurd naar de gemeente, over een onoverzichtelijke verkeerssituatie op de Stommeerkade, waar wachtende werkauto’s in rij stil stonden om gelost te worden elders. Er waren helaas geen verkeersregelaars ingezet op dat moment.
  Tot mijn grote verbazing nam de snelheid van het overige verkeer niet af, maar eerder toe door irritatie van dit oponthoud.
  En dus kwamen de fietsers nog meer in de verdrukking!

  Gemeente Aalsmeer, wees zuinig op uw fietsers, jong en oud.
  Zorg dat op de Stommeerkade, maar ook elders in Aalsmeer en Kudelstaart vanaf nu nog strenger op snelheid en hufterig gedrag wordt gehandhaafd en zonder pardon beboet

  Bewoners, wij hebben ook een corrigerende taak.
  Heb de moed om elkaar op dit soort zaken openlijk ‘aan te spreken’.

  Veel sterkte gewenst voor de fietser en zijn familie.

 4. Hoop dat deze man het overleefd en dat er eindelijk wat aan deze weg wordt gedaan, het is hier net een racebaan voor auto’s en brommers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin