Fietser gewond op rotonde Dorpsstraat

Door: redactie. Op de voormalige N196 is vrijdagavond omstreeks 19.00 uur een ongeval gebeurd waarbij een fietser en een automobilist betrokken waren. Op de rotonde tussen Dorpsstraat en Burgemeester Kasteleinweg kwamen de twee partijen met elkaar in botsing. De fietser raakte hierbij gewond. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto VTF Vivian Tusveld

 

Lees vorig bericht

Vacature: Medewerker Technocenter

Lees volgend bericht

Column: ‘Bouwput Aalsmeer’


2 Reacties

  • Treurig. Hopelijk maakt het slachtoffer het goed.
    De verkeersveiligheid voor zwakkere verkeersdeelnemers is al heel lang problematisch, ook op de Aalsmeerse binnenwegen. Met de uitvoering van het N196 project lijkt het alsof gemeente, wegbeheerder en uitvoerder doof zijn voor alle input voor verbeteringen en klachten vanuit bewoners. Ook een eerste ‘knip’ slachtoffer lijkt een kwestie van tijd te worden.

    100% veiligheid bestaat niet maar de gemeente laat met de uitvoering van het N196 project wel steken vallen en laat mij inzien dat ik deze gemeente niet blind kan vertrouwen met mijn eigen veiligheid en die van mijn kinderen.

  • Dit kon niet uitblijven.

    Ik hoop dat de politie de kwaliteit van de tijdelijke verkeersmaatregelen goed beschouwd en meeneemt in het onderzoek. Helaas binnen dit project veelvuldig conflicterende borden, versleten of conflicterende markering, slechte of ontbrekende verlichting op de tijdelijke oversteken.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *