Daders roofoverval per brommer ontsnapt

Gistermiddag om half zes werd bij het filiaal van de Rabobank aan de Stationsweg een vrouw beroofd tijdens het afstorten van geld. Een man dwong haar bij de afstortkluis aan de buitenzijde van de bank om het geld af te geven. Voor zover bekend was de man niet gewapend. Vervolgens ging hij er met een kompaan op een brommer vandoor in de richting van het Praamplein. De 44-jarige vrouw belde direct 112 waarna de politie snel ter plaatse was en er binnen acht minuten een Burgernetmelding uitging.

De verdachte is een blanke man van rond de 25 jaar, gekleed in een spijkerbroek, een donkere jas en een muts op. De bromfiets waarop hij en zijn compagnon, van wie geen signalement bekend is, reden, is naar alle waarschijnlijkheid een blauwe Vespa met blauw kenteken.

De politie sluit de mogelijkheid niet uit dat de daders enige tijd in de steeg tussen Het Schouwse Hof en makelaarskantoor Van der Laarse hebben staan posten of mogelijk bij de Action vandaan kwamen. Getuigen wordt gevraagd informatie met de politie te delen.

                                               – advertentie

Eén reactie

  1. Tja, ik heb zelf ook al een de klacht ingediend bij de Rabo dat het afstorten te lang is gaan duren. Je moet de buidel aanbieden, vervolgens kan het wel 8 seconden duren voordat de kluis open gaat. Tel maar eens tot 8… dat is veel te lang. Mijn klacht werd afgedaan met “niets aan te doen”. In Uithoorn is het nog erger, daar moet je eerst een trap oplopen en midden tussen het publiek je geld afstorten. Maar ja de banken willen van het contante geld af, dus het zal wel tactiek zijn… hoe minder afstorters hoe beter… Wellicht gaat er nu wat gebeuren. Maar ik denk het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel