Burgemeester sluit drugspand Linnaeuslaan

Door: redactie. De burgemeester heeft vandaag een woning aan de Linnaeuslaan gesloten in verband met de eerdere vondst van een grote hennepkwekerij. De woning blijf drie maanden dicht.

Er stonden in de woning 1000 zogeheten moederplanten en ongeveer 13.000 stekjes. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de planten afgevoerd.

Sluiting
De burgemeester heeft de woning voor drie maanden gesloten ter bescherming van de openbare orde en veiligheid. Sluiting zorgt voor rust in de buurt en drugsdealers weten dat er bij de woning niets meer te halen is.

Verdachte zaken melden
Politie en gemeente zetten alles op alles in de strijd tegen drugshandel, maar kunnen dat alleen met hulp van burgers. Heeft u informatie over illegale activiteiten? Denk aan een vreemde, chemische stank of bijvoorbeeld een voortdurend brommend geluid of afgeplakte ramen. Bel 0900-8844 of doe een anonieme melding: 0800-7000.

Update: Niet alleen het gedeelte wat onderverhuurd was maar het gehele huis is verboden terrein. De eigenaar die het deel verhuurde waar de wietplantage werd aangetroffen zal de komende maanden een plekje elders moeten vinden.

Foto archief AV/Arjen Vos en gemeente Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin