Auto te water bij ongeval Machineweg

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie

Door: Mariëlle Wegman. Donderdagmiddag omstreeks 14:00 uur werden politie, brandweer en ambulance opgeroepen voor hulpverlening bij een ongeval tussen een bestelbus en een personenauto. De twee kwamen met elkaar in botsing op de Machineweg, ter hoogte van de Catharina-Amalialaan. Hierbij raakte de personenauto te water.

De bestuurder van de bestelbus kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De bestuurster van de personenauto, vermoedelijk een dame op leeftijd, is uit haar benarde positie bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. De toedracht van het ongeval is niet bekend, de politie deed onderzoek.

Riskante onderneming
Een grootschalige reconstructie van de Machineweg zit al een tijdje in de pen. Eerder werd als snelle veiligheidsmaatregel al een kleine aanpassing op de aansluiting met de Middenweg, het verwijderen van een voorsorteervak, uitgevoerd. Het heeft het aantal ongevallen behoorlijk gereduceerd, maar een oversteek van de Middenweg naar de Catharina-Amalialaan – en vice versa – is nog steeds een riskante onderneming. De eerste fase van de grootschalige reconstructie is het realiseren van een rotonde bij het kruispunt waarop het deze donderdagmiddag opnieuw fout is gegaan. Maar eerder dan zomer 2022 gaat de schop de grond niet in, mogelijk wordt het zelfs pas in het najaar.

Lees vorig bericht

Project ‘Happy Stones’ geadopteerd door De Kunstploeg

Lees volgend bericht

Gedupeerd door ongeval, Kudelstaarter hoopt op getuigen


1 Reactie

  • Ze moeten drempels plaatsen het is recht weg , iedereen racet er doorheen het is lekker vlak dan maar gas geven, iedereen rijdt er erg hard door auto’s , vrachtauto’s deze weg is gevaarlijke , moet 30 kilometer zone van maken met drempels, in greenpark zelf ze race zo naast je terwijl sommige plekken op de weg moet lopen omdat er geen stoep bestaat .

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *