Voorzitter BWA vertrekt om vliegtuigherrie

Voorzitter Gerrit Jan van de Lagemaat van de vereniging Behoud Woongenot Aalsmeerbaan (BWA) is afgelopen weekend verhuisd. Gelijk met de verhuizing heeft hij zijn bestuurlijke functie neergelegd. De toegenomen vliegtuigherrie was voor Van de Lagemaat de reden om Aalsmeer achter zich te laten.

De inmiddels ex-bewoner van de wijk Stommeer is verkast naar West Friesland waar hij samen met echtgenote Marion op 60 kilometer afstand van Aalsmeer een stolpboerderij heeft gekocht. In het NRC van vrijdag vertelt Van de Lagemaat dat het vanwege het achterlaten van een sociaal netwerk geen eenvoudige beslissing was maar dat de herrie van Schiphol voelt als een geïrriteerde zenuw die steeds prikkelt en is gaan ontsteken.

Van de Lagemaat heeft de leden van BWA middels een email op de hoogte gesteld van zijn vertrek. Deze brief is te lezen in de rubriek 'Lezerspost'. Binnenkort wordt een ledenvergadering belegd waarin een nieuwe voorzitter zal worden gekozen.

(Foto via LinkedIn)

(advertentie)

Eén reactie

  1. Het is triest om te moeten vernemen dat de familie Van de Lagemaat een lawaaivluchteling is, maar ik kan het mij heel goed voorstellen. Vijftig jaar geleden zelf in dit dorp komen wonen en dat was toen vanuit Amsterdam een oase van rust. Veel groen, thans grotendeels verdwenen door de bouw van bedrijven, logistieke hallen en Schipholparkeerplaatsen. Schijnt allemaal nodig te zijn voor onze economie en aan het lawaai en fijnstof wordt dan voorbij gegaan. Of het in de toekomst in deze regio nog leefbaar zal zijn valt te betwijfelen. Een droevig vooruitzicht maar misschien zie ik het te somber in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin