Prijswinnaar exposeert bij makelaar

Door: Arjen Vos. In november de winnaar van Amazing Amateurs, de komende drie maanden exposant in het makelaarskantoor van Karin Eveleens. De 69 jarige Franse Aalsmeerder die we in december al portretteerden op AalsmeerVandaag is bijzonder vereerd dat hij zestien schilderijen mocht uitzoeken voor zijn eerste solo-expositie.

Maandag 10 januari was de dag dat de verdienstelijke amateurschilder met medewerking van adviseuse Janna van Zon de doeken een passend plekje gaf. Een feestelijke vernissage zit er helaas voor Calvetti en zijn dierbaren niet in. De expositie werd na de inrichting zonder officieel moment voor geopend verklaard. Gelukkig gaf de doos kleurrijke gebakjes die Calvetti voor de makelaar en haar medewerkers had meegebracht, nog een beetje ‘jeu’ aan het gebeuren.

Monet
Wie wil mag de komende drie maanden zonder kloppen binnen komen om de Calvetti’s te aanschouwen. De bezoeker ziet een variatie aan onderwerpen bestaande uit landschappen, stillevens en portretten. De Hornmeerbewoner zegt geïnspireerd te zijn door Claude Monet, iets dat vooral naar voren komt in een sneeuwlandschap met tegenlicht. “Voor een Monet betaal je miljoenen, mijn werken zijn een stuk goedkoper,” aldus de schilder,

Wie onder de indruk is van de kunstwerken kan overwegen er eentje aan te schaffen. Ze zijn (met uitzondering van zijn zelfportret) allemaal te koop, in prijsklasse variërend tussen de 100 en 475 euro. Een handig overzicht met documentatie over de schilderijen mag worden meegenomen.

Eveleens Makelaars is gevestigd op Punterstraat 2.

Foto’s Arjen Vos

Lees vorig bericht

Centrumwinkeliers maken statement: ‘Het kan zo niet langer’

Lees volgend bericht

Winkeliers kunnen rekenen op begrip gemeente


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *