Nanda Hauet in ‘De Reünie’

Het was bijzonder druk tijdens de commissievergadering Ruimte en Economie afgelopen dinsdag. De publieke tribune was afgeladen vol en er waren maar liefst zeven insprekers. Opvallend was de aanwezigheid van een cameraman. Die kwam, zo vertelde voorzitter Wilma Alink, beelden maken van Nanda Hauet. Het VVD-raadslid werd tijdens de vergadering gevolgd voor KRO-programma ‘De Reunie’.

“De uitzending gaat niet om mij, hoor,” liet Hauet weten, “Mijn oud-klasgenoot Sandra Alderden zal die uitzending centraal komen te staan. Ze heeft een tijd als non in een Boeddhistisch klooster gezeten.”

Het gaat volgens Hauet om de VWO-klas die in 1989 eindexamen deed op het Snellius in Amstelveen. Wanneer de uitzending precies is, wist noch Nanda Hauet, noch de cameraman te vertellen. In ieder geval ergens in het nieuwe seizoen dat in september begint.

Foto's Arjen Vos

Eén reactie

  1. ik kijk graag na de REUNIE, hopelijk kijk je in dat programma wat vrolijker ,want nu kijk je wat zuinig. of ging het niet goed met het onderwerp wat je behandelde over de zienswijze
    van 64 personen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel