Ereburger Dirk van Leeuwen stierf in harnas

Afgelopen vrijdag overleed Dirk van Leeuwen. Slechts enkele dagen na zijn 85ste verjaardag die hij dinsdag vierde. Van Leeuwen was ereburger van Aalsmeer en ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Op bestuurlijk gebied heeft hij een bijna ongekende staat van dienst. Tot zijn laatste snik was de op-en-top verenigingsman actief. Was het niet voor de watertoren dan wel voor promotionele activiteiten voor de gemeente. Zijn overlijden komt onverwacht.

Klik hier voor de overlijdensadvertentie

(Foto: AV-archief)

 

 

 

 

5 reacties

  1. Wat Dirk heeft gedaan voor de Aalsmeerse gemeenschap is ongekend. Ik heb heel goede herinneringen aan hem bij de organisatie van de ouderendagen Aalsmeer. Rust zacht beste Dirk.

  2. Hier schrikken wij erg van. Hij zag ons altijd staan, altijd in voor een praatje. Wij hebben vroeger een mooie tijd meegemaakt met Drik en familie. Rust zacht! Lieve groet en ook voor de familie. Karel en Marianne

  3. Een gemis voor Aalsmeer. Vaak kwam ik hem tegen in mijn gemeente auto, altijd een groet over en weer. Met de bussen bij de watertoren zet ik speciaal voor ome Dirk de stoplichten op knipperen, is het klaar zet ik ze weer aan. Neem een biertje van me jongen zei die dan:-)

    Rust zacht………ome Dirk.

  4. Ik heb de heer van Leeuwen niet echt van dichtbij gekend. Toch mijn dank voor al uw goede werk voor de gemeenschap. Uiteindelijk draait het toch alleen maar om de inzet en collectiviteit van mensen.

  5. Lieve Dirk, wij gaan je missen. Op het 1-jarig bestaan van BorrelAalsmeer hebben wij jou nog een podium gegeven als trouwste bezoeker van onze netwerkevents. Rust zacht! Lieve groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel