Afscheid Nico Borgman op Historische Tuin

Door: redactie. Iedereen die afscheid wil nemen van de vorige week overleden Nico Borgman wordt daarvoor door de familie de gelegenheid geboden op donderdag 6 januari in de veilingzaal van de Historische Tuin.

Tussen 11.30 en 13.00 uur kan in de vorm van een ‘walk-by’ een laatste groet gebracht worden aan de oud-politicus die op allerlei gebied veel betekend heeft voor de Aalsmerse samenleving.   De veilingzaal van ‘De Tuin’ is te bereiken via het Praamplein en de Nico Borgmanbrug. Verwacht wordt dat bezoekers hierbij de anderhalve meter afstand in acht zullen nemen. De familie rondt daarna het afscheid af in besloten kring.

Foto archief AV/Arjen Vos

Lees vorig bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Kaagweek’

Lees volgend bericht

Lezerspost: ‘Nico Borgman, idealist en pragmaticus’


1 Reactie

  • Bij de herinnering aan de samenwerking met wethouder Nico Borgman denk ik maar aan 2 woorden: ‘authentiek enthousiasme’. Hij zag het als zijn missie om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor alle kinderen in Aasmeer. Daartoe werd een ambitieus plan uit gevoerd en sprak hij de taal van vele Aalsmeerders om dit te realiseren. Ook nam hij het samen met Coq Scheltens op voor het Oude Raadhuis en de kunstenaars In Aalsmeer. Afscheid van een bevlogen man die een standbeeld verdient in ons bloemendorp!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *