Lezerspost: ‘Koffiepot vol’

Naar aanleiding van het terugdraaien van de subsidie voor een gratis kopje koffie na afloop van het zwemuurtje voor de ouderen, is Gerard Zelen een actie gestart. Met een huis-aan-huiscollecte hoopt de betrokken inwoner minimaal 1500 euro op te halen. Het bedrag wat het jaarlijks kost om de zwemmers tijdens hun sociale ontmoeting van koffie te voorzien. Zelen hoopt deze week zijn ‘collecte tiendaagse’ vol te maken. In de rubriek ‘Lezerspost’ schrijft hij erover.

De actie: Koffiepot Vol wordt nu al door vele bewoners in Kudelstaart en Aalsmeer liefdevol omarmd en met passende bedragen ondersteund. Het is hartverwarmend wat deze actie in twee weken heeft los gemaakt onder de bewoners van Aalsmeer en Kudelstaart. De saamhorigheid is groot en we zijn met z’n allen op de goede weg, om het beoogde gratis kopje koffie voor de ouderen veilig te stellen. Maar we zijn er nog niet helemaal. De Koffiepot hoopt van harte dat ook andere projecten, waar oudere mensen betrokken bij zijn, zoveel mogelijk ontzien worden bij bezuinigingsronden. Laat deze actie een stevig statement zijn vanuit de burgers in Aalsmeer en Kudelstaart: Blijf met je tengels af van de subsidie bij ouderen.      

Gun deze ouderen hun sociale plek en een gratis kopje koffie. Het gratis kopje koffie dat tijdens Aqua-vitaal voor 50-plussers wordt geschonken dreigt dit jaar helaas te verdwijnen. Voor vele oudere bezoekers is dit een ideale en goedkope manier om in contact te blijven, door middel van deze ontmoetingsplek in zwembad de Waterlelie. Steun deze actie met een kleine bijdrage. De koffiepot komt bij u aan de deur, om gevuld te worden. Of reageer: info@gerardzelen.nl  06 55701684.

(Foto’s Gerard Zelen)


   

 

 

 

 

Lees vorig bericht

Expositie maakt huiselijk geweld bespreekbaar

Lees volgend bericht

Supermarkt Hoofdweg Zuid zo goed als zeker van de baan


1 Reactie

  • Een menslievend en prachtig initiatief van Gerard. Ik hoop van harte dat hij nog meer fijne en enthousiaste reacties krijgt, ook van het zuurpruimige gemeentebestuur.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *