Leon Vergoossen bij afscheid Omnia in zonnetje gezet

""Maandag 23 november nam Leon Vergoossen definitief afscheid: na 10 jaar coördinatorschap bij de productgroep trampolinespringen bij SV Omnia 2000, gaat hij zijn aandacht op andere dingen richten.

 

Het zal vreemd worden voor Leon, een leven zonder Omnia. De term ‘met de paplepel ingegoten’ is zeker van toepassing op hem. Meer dan eens stond zijn maxicosi in de zaal als zijn moeder, Anneke Nap, les moest geven aan de turnkinderen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij vaak rond de trampolines te vinden was, waar Rien de Ruiter de scepter zwaaide. Meer dan 10 jaar heeft hij met veel plezier deze mooie sport beoefend en vele successen gekend in binnen- en buitenland.

 

Een jaarlijks hoogtepunt was de Ostsee-Pokal, een internationale wedstrijd in Sörup in Duitsland, vergelijkbaar met onze eigen Flower Cup. Na zijn carrière als actieve springer ging hij daar als leiding mee met de springers. Hij nam in deze positie nog wel steeds deel aan het mixed-synchroon toernooi. Hierbij springt een man synchroon met een vrouw. De Ostsee-Pokhal is de enige wedstrijd waar dit onderdeel plaatsvindt.

 

Leon heeft zich na zijn actieve carrière nog jaren ingezet voor de productgroep trampolinespringen. Naast de hectiek van deze organisatie, heeft hier steeds het plezier van het met elkaar iets moois neerzetten voor de springers voorop gestaan. Ook was hij jaarlijks te vinden bij het Nederlands kampioenschap trampolinespringen en bij de Flower Cup, die om de twee jaar plaatsvindt in de Bloemhof in Aalsmeer.

 

Dat hij een goede organisator is blijkt ook uit het feit dat hij mede-eigenaar geworden is van de succesvolle ‘Balonnenservice’. Ook hier weet Leon weer de combinatie van zakelijkheid en plezier goed te combineren. Chapeau!

 

En dan is de tijd gekomen om na 10 jaar coördinatorschap afscheid te nemen van de productgroep en het stokje door te geven. Suzanne Beijenveld is bereid het van hem overnemen (zie foto). Zij is de afgelopen maanden goed op haar taken voorbereid door Leon.

 

Dank je wel Leon, we zullen je nuchtere kijk op de wereld en je vrolijke noot tijdens de vergaderingen missen.

 

(Foto Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin