Zwerfkunst als thema amateurkunstproject

Yvette Koehler van GarbyAalsmeer en Jiska Sharon van het A-Kunst-Team hebben de handen ineengeslagen met een project dat ze Zwerfkunst gedoopt hebben. In een ingezonden brief doen ze een oproep aan amateurkunstenaars om aan het project mee te doen.

In januari volgend jaar worden de zwerfkunstwerken getoond in diverse winkels en bedrijven en bij organisaties. Momenteel is er al een voorproefje te zien in de etalage van Henrita Footwear in de Dorpsstraat. Klik hier voor brief van Koehler en Sharon in Lezerspost.

 

Eén reactie

  1. Dag redactie AalsmeerVandaag, mijn dank is groot! Maandelijks laten we berichten uitgaan aan de plaatselijke media en omgeving. A.Kunst.Route 2016: het idee van de A.Kunst.Route is ontstaan op het moment dat mijn collega Ton van de wereldwinkel opgesloten zat in een kooi voor de actie van de stichting Free A Girl (voorheen Stop! Kindermisbruik). Het frustreerde mij enorm en ik wilde iets op poten zetten waar een vrij mens aan mee kan doen. Ben zelf kunstenaar, vandaar het idee van de A.Kunst.Route. Zo gezegd, zo gedaan! Het concept op papier gezet en kwam toen Yvette tegen op straat.
    Vertelde haar over mijn idee en vroeg of ze mee wilde doen. Een thema had ik nog niet. Dat idee kwam naar boven borrelen tijdens het uit de doeken doen van het samen gaan. Zij is van het zwerfvuil en ik ben van de kunst en het thema was geboren: ZwerfKunst. Creatieve groeten, Jiska Sharon, owner van het TraumaKunstCentrum in het AtelierNU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel