Win kaartjes voor Suske en Wiske

Vrijdagavond 29 januari zijn de striphelden Suske en Wiske te bewonderen in het Crown Theater. ‘Suske en Wiske De Musical’ biedt een voorstelling lang avontuur, humor en muziek. AalsmeerVandaag mag vier mensen blij maken met een toegangsbewijs.

Het verhaal van de musical is gebaseerd op ‘De Circusbaron’, een verhaal van Willy Vandersteen uit 1953. Het verhaal begint bij de ontvoering van krachtpatser Jerom waarna Suske, Wiske, Lambik en tante Sidionia op onderzoek gaan. Die zoektocht leidt het naar het circus waar ze te maken krijgen met de sluwe ringmeester, gespeeld door Ben Cramer. Net als ieder Suske en Wiskeverhaal loopt ook dit avontuur goed af. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Na de voorstelling is er in de foyer een uitgebreide 'Meet & Greet' met de acteurs.

Wedstrijd
Speciaal voor de fans heeft het productiebedrijf aantal acties opgezet. Zo kan iedereen een eigen Suske en Wiske stripverhaal maken. Download het wedstrijdformulier, doe deze vóór de voorstelling in de speciale brievenbus in de foyer van het theater en maak kans op een extra Suske en Wiske-pakket. Dit wordt aan het einde van de voorstelling uitgereikt op het podium.

Gratis kaartjes
AalsmeerVandaag mag twee keer twee kaartjes weggeven voor deze voorstelling. Wat moet je doen om die te winnen? Mail ons het goede antwoord op de vraag: Wie wordt er ontvoerd in het verhaal van de Circusbaron? Stuur je inzending naar info@aalsmeervandaag.nl. Uit de goede inzendingen loten we de winnaars.
 
Kaartjes kosten € 23,50 per stuk exclusief reserveringskosten. Bestellen kan via de website van Crown of telefonisch: 0900 1353. Meer informatie is te vinden op de speciale website.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel