TVK telt af naar feestelijke première

(Illustratie TVK)

Na maanden lang repeteren, schaven, decors bouwen, technische hoogstandjes voorbereiden, kostuums naaien en de zangkelen smeren is het zaterdag 5 november het moment van de première. Deze avond schitteren de sterren van Toneelvereniging Kudelstaart in samenwerking met de danseressen van Blackbird Dance Centre in de zelfgeschreven en doldwaze Revue ‘Waar de wind ons brengt’.

Om de première extra feestelijk te maken wordt het publiek deze zaterdag in de watten gelegd met een smakelijke traktatie een ludieke winactie en een verloting in de pauze.

Er zijn nog kaarten beschikbaar maar wie er bij wil zijn moet snel zijn. Ze zijn te koop voor €12,50. Online via toneelverenigingkudelstaart.nl of bij een van de partners: Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Graag contant en gepast betalen.

Ook op 18 en 19 november
Naast de eerste voorstelling komende zaterdag en een aantal besloten optredens is de voorstelling ook te beleven op vrijdag 18 en zaterdag 19 november. In de combinatie van luchtig toneelspel, zang en dans worden er heel wat landen aangedaan. Het gaat van de skipiste tot aan de camping en van doedelzakklanken tot aan gevoelige Franse chansons. De toneelvereniging belooft dat de toeschouwers niet teleurgesteld zullen worden. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.15 uur.

(Gesponsorde bijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin