Staande ovatie bij Roy’s Magic Diner Night

Maanden is er geoefend en geoefend, maar afgelopen zaterdag was het zover: Roy’s Magic Dinner Night in the Beach. Gasten werden onder het genot van een diner vermaakt door illusionist Roy Huiskens en zijn assistent Justin Huiskens.

Maar ook de eerste winnares van Henny Huismans Soundmixshow Glenda Peters trad op. Net als jongleur Niels Duinker. Hij heeft drie keer het Nederlands kampioenschap jongleren gewonnen en staat in het Guinness Book of records, omdat hij 6 minuten en 29 seconden blind kan jongleren. En de Amazing 5 danseressen lieten de gasten genieten van al hun dancemoves.

Vier showblokken
De avond was opgedeeld in vier showblokken. Na de ontvangst met een magisch drankje en een amuse werd de avond geopend met de danseressen die tevoorschijn getoverd werden. In showblok na het voorgerecht was het de beurt aan gastoptredens van de jongleur en de zangeres.

Na het hoofdgerecht was het tijd voor showblok drie met daarin weer een optreden van zangeres Glenda Peters. Ook lieten SV Omnia danseressen Demi, Julia, Anne, Quirina en Birgit een eigen dans zien als kerstvrouwen. De dames zitten in de selectie bij Dance Device en voor deze gelegenheid traden ze op als Amazing 5 danseressen. Ook zij hebben maanden getraind voor deze avond onder leiding van Simone van Weerdenburg.

Na het dessert kwam alweer het laatste showblok met als afsluiting een spectaculaire finale waarin Glenda Peters 'All I want for Christmas zong' en de danseressen samen met Roy voor een sneeuwstorm zorgden.

Familiegebeuren
Het werd een avond waar niet alleen Roy en Justin Huiskens aan mee hadden gewerkt, maar heel de familie was opgetrommeld. Broer Dylan was samen met vriend Jannick van der Ban verantwoordelijk voor de techniek. Zij hebben ook de hele week hard gewerkt om in het restaurant een podium neer te zetten.  

En ook Oma Heideman was ingezet. Zij maakte de kleding voor deze show. Op de avond zelf is de Huiskens-familie geholpen met licht en geluid door Xtreme showproductions onder leiding van Alex Wahlen.

De magische familie kan terugkijken op een geslaagde avond. Een droom van Roy kwam hiermee uit en dat in The Beach, het restaurant waar hij ook in de keuken werkt. De plannen voor een nieuwe dinershow, maar dan rond Pasen, zijn er al.  

Foto: Roy en Justin Huiskens temidden van de vijf danseressen (foto Berry Kluinhaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin