Snelle en Lange zorgen voor vermaak op ‘Heatwave’

Een betere naam voor het festival had er niet bedacht kunnen worden. Vlak voordat de hittegolf over het land neerdaalde vond in N201 het jongerenevenement van 'Heatwave' plaats. Voor de tweede keer en bedoeld om jongeren in contact te brengen met cultuur, werd het georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer, DOCK en De Binding. De pakweg 150 aanwezige jongeren weten sinds vrijdag dat rapmuziek ook onder de noemer cultuur valt.

De steeds bekender wordende rapper Snelle (foto) zorgde met zijn optreden voor de nodige sfeer in het jongerencentrum. Licht gehavend met een blauw oog (iets met uit de hand gelopen special effects tijdens een eerdere show), trad hij een half uurtje op.

Naast Snelle, was er onder meer ook nog rapper Lange die, anders dan zijn naam deed vermoeden, al in een kwartiertje was uitgerapt. Daarmee was Lange toch sneller.

Foto Laurens Niezen

(advertentie)

 

Eén reactie

 1. Aanvullende informatie:

  Heatwave wordt georganiseerd door de Fresh Crew. Dit is een groep enthousiaste jongeren die het leuk vindt om te organiseren. Dit doet de Fresh Crew onder begeleiding van DOCK, De Binding en Cultuurpunt. De jongeren kunnen zo hun creativiteit kwijt, leren vergaderen, zijn bezig met het maken van een draaiboek, promoten, plannen en programma uitvoeren. Dit is overigens de tweede editie van Heatwave.
  Op de avond waren er naast Snelle ook andere acts. Zo mochten de winnaars van “Talent on stage” o.a. optreden in het voorprogramma van Heatwave. Tevens ook lokaal talent uit Aalsmeer.
  Dit waren Outta Nowhere, Sven, Shyloh en Lange. Van Live-band tot Goochel act, van Breakdance tot rap.
  We sloten de avond af met twee jonge getalenteerde DJ’s.
  Kid East en FTR TNS maakten samen een leuk eindfeestje van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin