Scouting, schermen en gezond eten op radio

Vanavond zijn er weer uitzendingen van Letsgo2thedisco en Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Met daar tussenin The Friday Zone. De presentatoren hebben er weer zin in om de luisteraars te trakteren op leuke muziek en interessante gasten in de studio.

Ron en Caroline zitten om 21.00 uur klaar voor Vrijdagavondcafé. Naar de studio komt Kees Markman om te vertellen over ‘plaatjes draaien’. Aanstaande zondag is het om drie uur weer zo ver, dan gaat de dj weer achter zijn draaitafel in The Beach staan.

Lichaamsdeel
De maandelijkse rubriek van kok Marc Eveleens komt ook weer voorbij. In Marc’s Culinaire Kookwekker vanavond aandacht voor gezond eten. En dat dat ook lekker kan zijn, legt Marc vanavond uit aan de luisteraars. En uiteraard komt ook de uitagenda weer aan bod, de Soul Show Classic en Ron’s Top 40 hitarchief.

De twitterhit moet iets te maken hebben met een lichaamsdeel. Luisteraars worden opgeroepen om hun favoriete nummer door te geven waarin een deel van het lichaam voorkomt. Maar het mag ook een artiest zijn die iets van het lichaam in zijn of haar naam heeft. Mag Nederlands, Engels, Frans of wat dan ook zijn. Hiermee maken ze kans op bioscoopkaartjes. Geef je Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Letsgo2thedisco
Om 18.00 uur kunnen kinderen en hun ouders afstemmen op Letsgo2thedisco.Esther, Kim en Joey ontvangen kinderen en begeleiders van Scouting Tiflo. Ze zijn van de speltak ‘De Bevers’ en hebben hun favoriete top 5 samengesteld. Ook gaan ze uitleggen waarom scouting zo leuk is.

De andere aangekondigde gast zou de 14-jarige schermer Daniël Giacon zijn. Door ziekte kan hij niet naar de studio komen.  

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel