Ontsnapte kameel snel in kraag gevat

Circus Alberti is in Aalsmeer neergestreken en heeft zijn tenten opgebouwd aan de Dreef. De komende dagen zullen er verschillende voorstellingen worden gehouden. De ontsnapte kameel die vanmiddag doodgemoederd de Dreef over stak, trok bekijks maar was volgens een circuswoordvoerder geen publiciteitsstunt.
 
Enkele kinderen die van het zwembad af kwamen zagen de kameel voor hun ogen de weg oversteken. “Hij hobbelde zo naar de grasstrook aan de overkant en begon daar te grazen,” vertelt Martine Lind. Haar nichtje Fenna alarmeerde vervolgens een van de medewerkers van het circus die het bultige dier met een touw snel weer wist te vangen. Tot vermaak van diverse verkeersdeelnemers.
 
De kamelen en paarden staan op het gras gestald aan de kant van het voormalige voetbalveld. Het ontsnapte dier had zich volgens Natasja tussen de bomen en struiken door weten te wurmen. Vermoedelijk op zoek naar gras dat aan de overkant van de weg groener was.
 
Traditioneel circus
Over de voorstellingen zegt ze: “We zijn een traditioneel circus waarbij het publiek van alles kan verwachten: luchtacrobatiek, clowns, acts met dieren, muziek en nog veel meer.”
 
De eerste voorstelling is donderdag om 16:30 uur, vervolgens vrijdag om 16:30, zaterdag om 15:00 uur en 19:00 uur en op zondag om 14:00 uur.
 
Kaartjes zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa, vanaf een half uur voor de voorstelling en dienen contant te worden betaald. Prijzen vanaf 15 euro. Zie voor meer info de facebookpagina van circus Alberti.
 
Foto: kamelen aan de Dreef trekken bekijks. Foto Arjen Vos
 
(advertentie)

Eén reactie

 1. GESTOELD OP DROMEN
  VULT DE TENT ZICH SNEL
  BEWONDERING IN ALLES
  EEN CLOWN DIE LACHT
  EEN ACROBAAT DIE ZWEEFT
  MENSEN KOM DAT ZIEN
  VOOR GROOT EN FIJN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel