ONE de Musical speelt weer, AV geeft tickets weg

Door: redactie. Nu de coronaregels zijn versoepeld kunnen ook de voorstellingen van ONE de Musical in Studio’s Aalsmeer weer worden voortgezet. Vanaf vrijdag 11 februari kan het publiek weer plaatsnemen in het voormalige Broadway theater om te genieten van een gevarieerde voorstelling. AalsmeerVandaag mag drie sets van twee toegangskaarten uitdelen onder de lezers.

ONE de Musical vertelt volgens de producent het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon, een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. Studio’s Aalsmeer is omgebouwd tot het eerste LED-Box theater ter wereld. ONE de Musical is nog tot 26 juni te zien in Aalsmeer.

Volledige theaterervaring
ONE de Musical is een voorstelling voor alle leeftijden. Dankzij de 450 vierkante meter bewegende LED-panelen, het vernieuwde podium met bewegende onderdelen en stunts verzorgd door professionele free-runners, wordt een boeiende avond door de producent gegarandeerd. Tickets variëren van 24 tot 74 euro en zijn via deze link te boeken.

Cast en crew
De hoofdrollen worden vertolkt door Soy Kroon en Nienke Latten. Soy Kroon is bekend van onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Goodbye Norma Jeane en Mamma Mia! Nienke Latten was eerder te zien in De Gelaarsde Kat en Aladdin. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Jeroen Phaff (Evita, Phantom of the Opera en Les Miserables) en Peter Lusse (Chicago, Fien en Rembrandt de Musical).

AalsmeerVandaag mag drie keer twee kaartjes weggeven aan de lezers voor een datum naar keuze. Wil je daarvoor in aanmerking komen stuur dan vandaag nog een mail naar info@aalsmeervandaag.nl met een goede reden waarom jij vindt dat je de kaartjes verdient. Vrijdag 11 februari maken we bekend wie de gelukkige winnaars zijn.

(Foto pr)

 

Lees vorig bericht

Nog 25.000 zaailingen nodig voor bomen reddingsplan

Lees volgend bericht

Meer balans in je leven met ontspanningstraining


2 Reacties

  • Hallo, onze kinderen wilden het als cadeau geven toen we 40 jaar getrouwd waren in December. Maar helaas. Alles dicht. Nu willen we er heel graag heen. Lijkt me een heerlijk avondje uit.

  • Het lijkt mij een leuke musical en we zijn….. 40 jaar getrouwd in Februari. Dus ik ga maar vast duimen

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *