Oliebollentest in Vrijdagavondcafé

Beetje vroeg wel, maar vanavond is de Aalsmeerse oliebollentest op Radio Aalsmeer live in het Vrijdagavondcafé. Welke bakker of grootgrutter maakt dit jaar de lekkerste oliebollen volgens de jury van Aalsmeerse 'prominenten', die onder leiding staat van initiatiefnemer en Joppe-baas Jan van Schuppen? De meeste bakkers doen mee, maar niet allemaal; sommigen zijn nog even niet aan oliebollen toe. Ron en, ditmaal, Caroline presenteren het programma, voor de laatste keer dit jaar.

Ook op het menu in de radiostudio: wijkagent Erik van den Brun met vuurwerktips en Marc Eveleens van Culiworks met kerstdinertips. Het geheel natuurlijk in kerstsferen, ook muzikaal.

Letsgo2thedisco
Eerst vanavond om 18.00 uur Letsgo2thedisco. Esther, Kim en Joey ontvangen klas 1a van de Westplas mavo met docent Bart van Duijn, de familie Huiskens en Shirley. Ook de Uit Kids Agenda wordt doorgenomen. En vanaf 19.00 uur is het tijd voor The Friday Zone waarin Robin Schouten de luisteraars tracteert op, hoe kan het anders, kerstmuziek.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel