Morgenavond start musical Ruth

Voor de zesde keer wordt er in Aalsmeer een Bijbelse musical opgevoerd en nu is het tijd voor het verhaal van Ruth, van wieg tot graf. Meer dan een half jaar voorbereiding is er aan vooraf gegaan, maar vanaf morgenavond mogen de lokale musicaltalenten dan eindelijk de voorstelling aan het publiek tonen.

Op 10, 11 en 18 april kan iedereen de musical gaan zien waar zo hard voor gerepeteerd is. Zang, dans, toneel. Alles komt voorbij in het verhaal dat de bezoekers mee neemt naar tijden van crisis en hongersnood in Bethlehem. Een musical over hoop en wanhoop, verdriet en vreugde, zoeken en vinden, maar bovenal over de kracht van trouw. De vele medewerkers doen er alles aan om er mooie, indrukwekkende en ontroerende voorstellingen van te maken.

Nog kaarten verkrijgbaar
Voor de drie voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar, maar niet veel meer. Kaarten kopen aan de zaal is mogelijk, maar om zeker te zijn van een plekje is het verstandiger om in de voorverkoop een kaart aan te schaffen. Dit kan bij The Readshop, Boekhuis Aalsmeer en Marskramer van Berkel in Kudelstaart. De kaarten kosten € 10,- per persoon.

Op 10 en 11 april wordt de musical opgevoerd in De Spil in Kudelstaart en op 18 april biedt de Open Hof Kerk podium aan het verhaal van Ruth.
Meer informatie is te vinden op de website

Foto's: Na maanden van repeteren is het tijd voor drie voorstellingen van de musical Ruth (foto's Koos Koelewijn)

Eén reactie

  1. Zijn op 10 april naar de uitvoering geweest. De uitvoering was een en al TOP. Als er nog kaarten (vermoedelijk niet veel) zijn, is het de € 10 dubbel en dwars WAARD. Onder de pauze kregen wij ook nog een gratis drankje. SUPER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel