Meedoen met maaltijden kleien? Materiaal ligt zondag klaar

De aandacht voor het nieuwste project van De Kunstploeg is groeiende. Voor 'Aan tafel met De Kunstploeg' zijn al tientallen aanmeldingen binnen. Een goede aanleiding om aanstaand weekend officieel te starten met dit project. Het atelier van beeldend kunstenaar Karin Borgman is komende zondag tussen twee en vijf uur open voor deelnemers om materiaal op te halen.
 
Een project dat uiteindelijk een kleurrijke en feestelijk gedekte tafel moet worden voor de Kunstroute in het derde weekend van september. De opdracht die elke deelnemer meekrijgt is om met klei en verf een lievelingsgerecht te maken en om dat samen met een bord uit eigen keuken te serveren bij De Kunstploeg.
 
Lievelingsgerecht
Elke deelnemer krijgt hiervoor simpele en heldere instructies met technische tips. Alle borden met lievelingsgerecht plus het antwoord op de vraag: ‘Met wie zou u uw lievelingsgerecht willen delen en waarom?’ worden de vrijdag en de zaterdagmorgen voor de Kunstroute samengevoegd op lange witte tafels in de oude boomgaard aan de Uiterweg. Het resultaat zal uiteindelijk iets zeggen over de smaak van Aalsmeer. Elke deelnemer draagt daar met een uniek favoriet gerecht aan bij. De Kunstploeg hoopt op ruim 200 deelnemers.
 
Tarief
De Kunstploeg levert de materialen zodat de kwaliteit steeds dezelfde is. Dat betekent voor elke deelnemer, een pond klei en vijf tubes verf. Deelname aan het project is voor Vrije Kleiers 10€. Dat is inclusief materiaal. Voor scholen en organisaties als Tweede Thuis of Zorgcentrum Aelsmeer, geldt een speciaal tarief.
 
Het project wordt ondersteund door de gemeente Aalsmeer, door het KCA en door de firma Levarth Aanmelden kan vanaf nu op E-mail DeKunstploeg@xs4all.nl of via de spiksplinternieuwe site www.dekunstploeg.nl. Gewoon langskomen bij het ophaaladres Uiterweg185 kan natuurlijk ook.
 
Foto De Kunstploeg

Eén reactie

  1. Wat Karin Borgman en Jan Daalman op kunstgebied elk jaar
    weer tot stand brengen en daar zoveel mensen bij weten te
    betrekken en te enthousiasmeren verdient grote bewondering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel