Kwintet Boet Kaaijk op De Nieuwe Meer

(Foto KCA)

(Advertorial) Trompettist Boet Kaaijk is onlangs achttien jaar geworden, studeert jazztrompet aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft met zijn medestudenten een soepel swingend, veelbelovend jazzkwintet geformeerd. De vijf jonge muzikanten willen graag hun kunnen laten zien en horen op zondag 9 oktober 2022 op jachthaven De Nieuwe Meer.

Het verlegen jongetje dat als achtjarige wel eens op de haven mocht meespelen met Michael Varekamp, blijkt een zelfbewuste trompettist te zijn geworden, die al aardig kon meekomen met deze jazzlegende tijdens diens optreden op 27 augustus in Bacchus. Hij bevestigde zijn muzikale groeispurt, toen hij drie weken later met zijn eigen groep optrad bij jachtwerf Otto, op de eerste dag van de Kunstroute.

(Foto KCA)

Boet komt uit een muzikale (Aalsmeerse) familie: zijn grootvader Goos Kaaijk was drummer, zijn moeder Lisa Kaaijk is zangeres en pianiste. De jonge trompettist had onlangs zijn debuut in het Concertgebouw te Amsterdam waar hij als gastsolist samen met Madeleine Bell werd uitgenodigd door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Met hun energieke spel in de klassieke hardbop-traditie is het Kwintet Boet Kaaijk voor het eerst te horen op de haven, op zondagmiddag 9 oktober 2022, vanaf 16:00 uur. (Zie onze Agenda voor details)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin