Kwintet Boet Kaaijk op De Nieuwe Meer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kwintet Boet Kaaijk op De Nieuwe Meer

9 oktober |16:00

Zondagmiddag 9 oktober
Boet Kaaijk trompet, Joep Grotendorst tenorsaxofoon, Philip Kurstjens gitaar, Veerle van der Wal contrabas, Frits Steeghs drums

Trompettist Boet Kaaijk is 18 jaar geworden, studeert jazztrompet aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft met zijn medestudenten een soepel  swingend, veelbelovend jazzkwintet geformeerd. Vijf jonge muzikanten willen graag hun kunnen later zien – en horen! – op zondag 9 oktober 2022 op jachthaven de Nieuwe Meer.

Het verlegen jongetje dat als 8-jarige wel eens op de haven mocht meespelen met Michael Varekamp, blijkt een zelfbewuste trompettist te zijn geworden, die al aardig kon meekomen met deze jazzlegende tijdens diens optreden op 27 augustus in Bacchus. En hij bevestigde zijn muzikale groeispurt, toen hij drie weken later met zijn eigen groep optrad bij jachtwerf Otto, op de eerste dag van de Kunstroute.

Boet komt uit een muzikale familie: zijn grootvader Goos Kaaijk was drummer, zijn moeder Lisa Kaaijk is zangeres en pianiste. De jonge trompettist had onlangs zijn debuut in het Concertgebouw te Amsterdam waar hij als gastsolist samen met Madeleine Bell werd uitgenodigd door het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Met hun energieke spel in de klassieke hardbop-traditie is het Kwintet Boet Kaaijk voor het eerst te horen op de haven, op zondagmiddag 9 oktober 2022, vanaf 16 uur. Hun muziek spettert en swingt de pan uit!

Jazz op de Nieuwe Meer zondagmiddag 9 oktober 2022 om 16 uur.

Adres: Stommeerweg 2, 1431 EW Aalsmeer. Toegang: uw onmisbare gift.

Inl.: Henny Essenberg tel. 06-53306154 en Pierre Tuning, tel. 06-14461305.

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
16:00

Locatie

Jachthaven De Nieuw Meer, Stommeerweg 2
Stommeerweg 2 + Google Maps