Kudelstaarters feesten nog paar dagen door

Misschien gaat het aan sommige inwoners voorbij, maar deze week organiseert Kudelstaart haar jaarlijkse Feestweek. Vorige week begonnen met de prutrace rond de velden van RKDES, dinsdagavond was het bezoek van oud-voetballer Arnold Mühren en gisteren de jaarmarkt.

Maar er gaat nog van alles komen tot en met aanstaande zondag. Van eten tot sporten.

Kudelstaart Kulinair
Vrijdagavond vanaf 17.00 uur staan eten en gezelligheid centraal tijdens ‘Kudelstaart Kulinair’. Er is van alles te beleven en proeven op het terrein van Jachthaven Kudelstaart, het terras van brasserie Oevers en van restaurant Jones en bij snackbar De Ruif. Bij Oevers zal de BBQ aan staan en Jones zal alle bezoekers verrassen met verschillende hotdogs. 

Ook de ‘kippengriller’ die iedere donderdagmiddag met zijn wagen bij het winkelcentrum staat, en een visboer zijn van de partij om de hongerige magen te vullen. Het evenement wordt omlijst met muziek.

Beachvolleybal en feestavond
Carnavalsvereniging De Pretpeurders organiseert al jaren het Beachvolleybaltoernooi. Het toernooi is uitgegroeid tot een groot evenement waaraan dit jaar 24 teams meedoen. Op drie aangelegde zandvelden begint zaterdag de strijd om 12.00 uur, waarna de finale om 18.00 uur gespeeld wordt. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar de deelnemers onder het genot van een hapje en drankje aanmoedigen is uiteraard altijd mogelijk.

Zaterdagavond kunnen de beentjes van de vloer tijdens de feestavond in het Dorpshuis. De Amstelveense DJ Jordy zal deze avond samen met een keur aan artiesten Kudelstaart aan het dansen proberen te krijgen. Er zullen optredens zijn van Edo Botterman en Eddy Walsh, gevolgd Quincy en Daanii. En ook de 'koning van het Nederlandse lied' Robert Leroy zal bijdragen aan de feestvreugde.
Kaarten voor dit muzikaal festijn dat om 19.30 uur begint, zijn voor € 13,- te koop bij het Dorpshuis en bij Gall & Gall.

Familiedag
Zondag wordt de afsluiting van de Feestweek Kudelstaart gevierd met een Familiedag. Iedereen is welkom om ’s middags naar de parkeerplaats achter het Dorpshuis te komen voor verschillende activiteiten. De kinderen worden vermaakt met springkussens, schminken en een rodeostier-wedstrijd.

De dorpsbewoners kunnen met elkaar de strijd aangaan tijdens het jaarlijkse Eierengooien. Teams moeten proberen om een ei zover mogelijk te gooien en weer heel op te vangen. Dit staat altijd garant voor hilarische taferelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel