Weinig vrolijkheid op natte jaarmarkt

Ondanks de vele regenbuien kreeg de jaarmarkt in en rond winkelcentrum Kudelstaart toch heel wat mensen op de been. Woensdagmiddag kon iedereen koopjes inslaan bij de vele kraampjes, informatie inwinnen over van alles en nog wat en iets lekkers eten of drinken.  

Net als voorgaande jaren was ook clown Kees weer van de partij om de kinderen te vermaken met zijn show. Ze konden zich ook uitleven op de trampolines, eendjes vangen of geschminkt worden bij de stand van kinderopvang Snoopy.

Roofvogels
Een trekker dit jaar was de stand met de roofvogels uit de Vogelopvang. De vogels zaten vaak zo stil op hun stokje dat sommige mensen verbaasd waren dat ze echt waren. Vooral kinderen hadden soms de neiging om ze even aan te raken. Voor een paar euro kon je met een buizerd of uil op de foto.

Op het terras op het middenplein was het ondanks het weer gezellig. Zanger Danny Theunisz, oftewel ‘Mokumse Danny’ zong Nederlandstalige hits en JFS Sound zorgde ervoor dat er continue gezellige muziek over het plein klonk.

Nattigheid
Toch was het rustiger dan voorgaande jaren op de jaarmarkt en werden de kraampjes na de flinke regenbui rond etenstijd eerder opgebroken. Het optreden van SV Omnia ging niet door. De turnsters konden hun kunsten niet laten zien, omdat het gevaarlijk zou zijn als de turnmat nat zou worden.

Bij de bar van Gall & Gall ging het nog wel even door. “De mensen die er waren bleven nog gezellig hangen, maar nieuwe gasten kwamen er nauwelijks meer bij,” vertelt Vincent van Lammeren. “Een keer hebben we het evenement verplaatst door de slechte weersverwachtingen, maar het is voor het eerst in 22 jaar dat het zo slecht is geweest. Het is helaas niet anders.”

Foto's: Ondanks het slechte weer veel gezelligheid op de jaarmarkt in Kudelstaart (foto's Ilse Zethof, zie ook de gallery)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel