Jazzfluitist Jeroen Pek in Bacchus

Jeroen Pek (Foto pr)

Update: dit concert gaat niet door vanwege ziekte.

(Advertorial) Zaterdag 22 april is het podium in cultureel café Bacchus voor jazzfluitist Jeroen Pek. Met het gloednieuwe project UPcycle fietst jazzfluitist Jeroen Pek zijn muzikaal verleden, heden en toekomst tot een eclectisch avontuur.

Zowel de creatieve explosie in de jaren ‘70 als de absurdistische aspecten van onze beschaving zijn duidelijke inspiratiebronnen voor het repertoire dat hij voor deze groep schreef. Door zijn powerplay, virtuositeit, groot palet aan dynamiek en een volstrekt eigen sound wordt Jeroen Pek internationaal gezien als een van de toonaangevende jazzfluitisten van dit moment. Met zijn stilistisch diverse projecten heeft hij een solide lijst met cd’s geproduceerd. De line-up komt voort uit Pek’s UPcycle-idee. Het vertegenwoordigt verschillende generaties muzikanten – tussen de twintig en de zestig – elk met een solide internationale staat van dienst en een diversiteit aan muzikale achtergronden. De Benjamin van de band is zijn zoon Guy Pek met wie hij voor het eerst samenwerkt.

Uit de pers: ‘De beste jazzfluitist die we hebben! Met een arsenaal aan fluiten is Jeroen Pek een van de meest fascinerende fluitstemmen in de jazz. Hij neemt de luisteraar mee naar de uithoeken van zijn klankuniversum en maakt de luisteraar onderdeel van een avontuur. Hij is in staat om deze ervaring te creëren op vrijwel elk podium, van intieme podia tot grote festivals.’

Waar: Cultureel Café Bacchus, Gerberastraat 4, Aalsmeer
Aanvang: zaterdag 22-04-2023, 20.30 uur
Entree: regulier tarief € 15; met (duo)vriendenkaart € 12; jongerenticket € 10 (t/m 25 jaar)
Kaartverkoop via de KCA Ticketshop en aan de zaal

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin