Intiem concert op ‘geheime locatie’

Om te voorkomen dat het een ‘Project X’-feest zou worden, werd het huiskamerconcert van troubadour Rogier Pelgrim alleen in het fluistercircuit gecommuniceerd. Slechts een beperkt aantal gasten mocht zaterdag 16 januari aanschuiven in ‘een schuur’ ‘ergens’ aan de Oosteinderweg.

 
Bij de aankondiging ‘Rogier Pelgrim in concert’ zullen niet direct de slaapzakken voor de deur van de ticketservice worden uitgerold. Toch is Pelgrim een rijzende ster aan het firmament van de Nederlandse muziek. De singer-songwriter maakte naam door in 2013 De Grote Prijs van Nederland te winnen en scoorde rond kerst een Radio2 ‘Top Song’ met ‘Welcome Here’. Ook maakte hij indruk bij de wedstrijd ‘Beste singer-songwriter van Nederland’.
 
Meegenomen
En dan de kans krijgen om de verrichtingen van de 29-jarige muzikant in een schuur te aanschouwen. Ongeveer 20 mensen behoorden tot de ‘happy few’ die waren uitgenodigd. Zittend in tuinstoelen of op een barkruk werden ze meegenomen in de luisterliedjes van Pelgrim die ze met humor aan elkaar praatte. Zijn liedjes, over ontmoetingen met talloze voorbijgangers, vluchtelingen, zwervers, filosofen en andere mensen, werden gewaardeerd.
 
Het optreden was rechtstreeks te beluisteren op Radio Aalsmeer in het programma ‘Zaterdagavond Live’.
 
Foto’s: Rogier Pelgrim in actie. (Foto’s Arjen Vos)
 
– advertentie –

Eén reactie

  1. En natuurlijk is het concert ook via de radio Aalsmeer website terug te horen. Klik daarvoor op “uitzending gemist” en kies de juiste datum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel