Human Nature met drie weken verlengd

Bezoekers bij werk van Marcel Witte (Foto FAM)

Door: redactie. De tentoonstelling Human Nature, sinds eind november te zien in het Flower Art Museum, is met drie weken verlengd. Dat heeft het museum besloten vanwege de enthousiaste reacties van de bezoekers.

Irina Dzhul – ‘Trees are living beings’

De gevarieerde tentoonstelling trok de afgelopen maanden veel bezoekers. Hun reacties waren zo positief, dat het Flower Art Museum besloot deze expositie drie weken te verlengen. Human Nature is nu te zien tot en met zondag 19 februari. Naast foto’s, schilderijen en tekeningen biedt de tentoonstelling ook projecties, maquettes, fotogrammen, een hologram en stereokijkers. Voor zowel volwassenen als kinderen is het een verrassend geheel. Exposerende kunstenaars zijn: Irina Dzhul, Bethany de Forest, Marcel Witte, Robin Noorda, Margot van de Stolpe, Alfred Marseille, Jeroen Helmer, Jelte keur, Kirsten Westerhuis en Laura Manrho.

Wie alles nog beter wil begrijpen, kan in de museumwinkel het themamagazine Human Nature aanschaffen om thuis verder te genieten. Verder is in de kleine zaal een mini-expositie met  stillevens van fotograaf Dik Nicolai uit Amstelhoek. Zijn composities refereren aan de oude meesters, maar onderscheiden zich door hedendaagse elementen.

Meer info: flowerartmuseum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel