Dit weekend inhaken bij selfieproject Kunstploeg

Wie alsnog aan het selfieproject van De Kunstploeg wil meedoen, kan zaterdag terecht in het atelier van Karin Borgman aan de Uiterweg 185. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen deelnemers er een schilderdoek, verf, kwasten én instructies ophalen. De kosten zijn € 10, inclusief materiaal.

Doel van het project is om met elkaar voor de Kunstroute op 19 en 20 september Een Selfie van Aalsmeer te maken. Selfies maken mag op drie manieren: schilderen, fotograferen of dichten, of een combinatie daarvan.

Ondersteuning
Inmiddels hebben tientallen 'vrije schilders' zich bij De Kunstploeg aangemeld voor het project. Ook twee basisscholen doen mee, Zorgcentrum Aelsmeer, 't Kloosterhof en, voor het eerst, Ons Tweede Thuis. Een ieder die dat wil, mag inhaken.

De culturele organisatie helpt deelnemers zo nodig op diverse manieren. Er zijn instructiefilmpjes op Facebook gezet, een selfiedokter houdt een spreekuur en er worden selfieworkshops georganiseerd. Komend weekend is de selfiedokter present om deelnemers met raad en daad bij te staan.

● Klik hier voor artikel met meer achtergrondinformatie
● Aanmelden voor het selfieproject kan per mail

Illustraties: selfies van (v.l.n.r.) Karin Borgman, Jan Daalman en Femke Kempkes van De Kunstploeg. (beeld: Kunstploeg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin